Versterk jouw vitaliteit!

Plan gratis een mini-consult in en:

✔ ontdek op welke vlakken jij jouw gezondheid kunt verbeteren;
✔ krijg inzicht in hoe ik je kan helpen om fit en energiek in het leven te staan;
✔ leer welke stappen jij kunt zetten om vitaal ouder te worden en afscheid te nemen van jouw eeuwige vermoeidheid of gebrek aan energie.

Meld je nu gratis aan voor een 1-op-1 mini-consult van 30 minuten, via Zoom of in mijn praktijk!

Lukt het niet om via onderstaande agenda jouw consult in te plannen, of komen de aangegeven tijdstippen jou niet goed uit? Stuur dan een mailtje naar info@bloomvitality.nl.

Even voorstellen…

Mijn naam is Wendy Damen. Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse financiële functies heb ik een carrièreswitch gemaakt en inmiddels ben ik vitaliteitscoach, orthomoleculair adviseur en RINGANA-partner. Mijn praktijk heet Bloom Vitality en is gevestigd in Weert. Ik richt me vooral op vrouwen vanaf 35 jaar die willen werken aan een gezondere leefstijl en met name last hebben van langdurige vermoeidheid of gebrek aan energie.

Waarom zou je met mij willen werken?

– vanwege mijn eigen ervaringen op het gebied van burn-out, darmklachten, gevoelige huid, somberheid, gebrek aan energie kan ik me goed inleven in jouw situatie (als dit voor jou van toepassing is). Ik weet uit eigen ervaring hoe je op een leuke manier je leefstijl blijvend kan verbeteren; hierdoor ben ik nu fitter dan ooit!
– persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk voor mij, ik volg elk jaar een of meerdere opleidingen, ik heb zelf meerdere coaches en ik luister graag naar inspirerende podcasts. Ik ben leergierig en wil mezelf blijven uitdagen.
– ik heb een rustige uitstraling, ben zeer betrokken en empathisch.
– vanwege mijn mooie praktijkruimte 😉, die heel rustig gelegen is en uitkijkt over de weilanden.