06 519 34 857 info@bloomvitality.nl

Over mij & contact

Wie is Bloom Vitality? Waar is de studio?
Hoe maak ik een afspraak? Lees verder op deze pagina.

It’s your time to bloom…

Wie is Bloom Vitality?

Mijn naam is Wendy Damen-Loenis, geboren in 1980. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag, reizen is een grote passie en je maakt mij heel blij met bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste, kapper, massages, winkelen. Ik houd heel erg van gezonde voeding, maar ook van gebak, chocolade en snoep (uiteraard met mate ;-)). Ook besteed ik veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling, o.a. door coaching, het luisteren naar inspirerende podcasts en het volgen van opleidingen & trainingen.

Na mijn studie Bedrijfseconomie en Accountancy ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse financiële functies. Ondanks de leerzame tijd en mooie contacten met collega’s merkte ik dat ik me nooit voor langere tijd echt happy voelde in dit soort banen. Er ontbrak iets en het stressvolle bestaan met een drukke baan, sociaal leven en gezin stond me steeds meer tegen. 

Begin 2020 heb ik de knoop doorgehakt en mijn vaste baan opgezegd, net voor de coronacrisis. Hierdoor zag mijn “sabbatical” er behoorlijk anders uit dan gehoopt. Ik had altijd al veel interesse in gezondheid en alternatieve therapieën, maar dan wel met een down-to-earth insteek. Eind 2020 ben ik gestart met een basisopleiding orthomoleculaire voeding en even later kwam daar de opleiding SensiTherapie bij. Deze opleiding was behoorlijk buiten mijn comfort zone, van altijd maar rationeel denken en beredeneren, naar vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Maar het gaf me vooral heel veel mooie inzichten en een andere kijk op fysieke klachten. En ik besefte steeds meer dat ik heel graag anderen wil helpen om zich beter in balans te voelen. Daarom heb ik ook de opleiding tot OERsterk coach gevolgd, waarmee ik mensen kan begeleiden bij het aanpassen van hun leefstijl of het verlichten van hun klachten, zodat ze weer fit en energiek in het leven staan. 

Hoe zou ik mezelf als persoon omschrijven? Betrouwbaar, rustig, gestructureerd, empathisch, leergierig en open-minded. Ik houd niet van onrecht en arrogantie.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, paniekaanvallen, hoogsensitiviteit en darmproblemen. Op 27-jarige leeftijd belandde ik al in een burn-out. In de jaren erna had ik regelmatig last van allerlei vage klachten, zoals vermoeidheid, buikpijn, opgeblazen buik, lusteloosheid, misselijkheid, paniekaanvallen, huidproblemen. Vanaf 2018 ben ik mijn leefstijl stap voor stap gaan aanpassen: ik ben grotendeels glutenvrij en lactosevrij gaan eten, en ben veel minder (toegevoegde) suikers gaan eten. Daarnaast ben ik veel vaker en intensiever gaan sporten. Door deze aanpassingen in mijn leefstijl ben ik 10kg afgevallen en nu fitter dan ooit!

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten).

Behaalde opleidingen:

OERsterk Coach level 1 & 2 – Richard de Leth (& jaarlijkse verplichte nascholing om certificering te behouden)
Orthomoleculair adviseur basis & gevorderd – Stichting Ortho Health Foundation
Jaarlijkse kennisbijeenkomsten supplementen Vitakruid
SensiTherapie – Sensi

“Graag help ik jou om je weer fit en vitaal te voelen. Als OERsterk vitaliteitscoach begeleid ik jou bij het (stap voor stap) aanpassen van jouw leefstijl, op een manier die bij jou past.
It’s your time to bloom…”

Wendy Damen

Contact

Wendy Damen
06-51934857
info@bloomvitality.nl

Adres

Veldbloemstraat 44
6002 CH Weert

KvK: 84104600
Btw-id: NL003920325B25

Behandeling op afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bel, app, mail of vul het contactformulier in.

Stuur een bericht

15 + 14 =


Bloom Vitality

 De naam Bloom Vitality vindt haar kracht in
de metafoor ‘opbloeien’. De behandelingen brengen je weer in balans. Ook verwijst het naar de locatie waar de studio gevestigd is: Veldbloemstraat.
De afbeelding van de agave omlijst het geheel
en staat voor rust…

It’s your time to bloom…