06 519 34 857 info@bloomvitality.nl

Behandelingen & Tarieven

Alle behandelingen sluiten aan op jouw specifieke behoefte of hulpvraag. Vermelde tarieven zijn inclusief voorbereiding op onze afspraak, nazorg middels een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste adviezen en antwoorden op tussentijdse vragen. 

It's your time to bloom...

Behandelingen & Tarieven

 Alle vermelde tarieven zijn incl. btw. In het tarief is verder inbegrepen:
– voorbereiding afspraak;
– nazorg: je ontvangt een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste adviezen.
– het beantwoorden van tussentijdse vragen.

Tarief is excl. kosten van eventuele ondersteunende middelen, zoals remedies, supplementen, etherische oliën (tenzij hieronder anders vermeld). Je kunt contant betalen of via een Tikkie/betaalverzoek. Indien noodzakelijk kan ook een factuur opgemaakt worden.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk! Dit (gratis) gesprek van ongeveer 15 minuten kan zowel fysiek als online plaatsvinden, of telefonisch.

Ik ben ook als vitaliteitscoach in te zetten bij bedrijven, bijv. voor presentaties/ workshops of individuele coaching. Tarieven en inhoud programma in overleg.

OERsterk vitaliteitscoaching

Basis consult (1 uur) | €70,- 
Uitgebreid consult (1,5 tot 2 uur) | €120,-
Pakket van 1 uitgebreid consult en 3 vervolgconsulten van 1 uur | €300,-
Pakket van 1 uitgebreid consult en 6 vervolgconsulten van 1 uur | €500,-

In het eerste consult nemen we het door jou ingevulde intakeformulier door, om zo een goed beeld te krijgen van jouw klachten en aandachtsgebieden. Dit doen we aan de hand van 5 leefstijlpijlers: ontspanning, slaap/bioritme, voeding, beweging en mentale gezondheid. Bij een uitgebreid consult wordt ook een aantal testen gedaan (o.a. zijn er voedselintoleranties, welke supplementen kunnen jou ondersteunen). Bij een pakket ontvang je het OERsterk GezondheidsPaspoort gratis. Met het GezondheidsPaspoort weet je precies hoe vitaal je nu bent, en hoe je nog vitaler kunt worden. Het is letterlijk een GezondheidsAPK.

Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden (videobellen via Teams).

Orthomoleculair voedingsadvies

Basis consult (1 uur) | €60,-
Uitgebreid consult (1,5 tot 2 uur) | €100,-
Pakket van 1 uitgebreid consult en 3 vervolgconsulten van 1 uur | €250,-

Wil jij graag ontdekken welke voeding het beste bij jou past en/of het meest optimaal is voor jouw gezondheid? In een orthomoleculair consult gaan we uitgebreid in op jouw huidige voedingspatroon en passen we dit (waar nodig) stap voor stap aan, waarbij het doel is om zoveel mogelijk pure, natuurlijke voeding te eten. Bij een uitgebreid consult testen we ook op voedselintoleranties en of je lijf behoefte heeft aan ondersteunende supplementen.

Een digitaal consult behoort ook tot de mogelijkheden (videobellen via Teams).

N.B.: het verschil met een consult OERsterk vitaliteitscoaching is dat we in een dergelijk consult aan de slag gaan met 5 leefstijlpijlers (naast voeding ook ontspanning, beweging, slaap/bioritme en mindset). Bij een orthomoleculair consult zoomen we hoofdzakelijk in op voeding en ondersteunende supplementen.

SensiTherapie | €55,- per uur, met een maximum van €80,- per behandeling

Een behandeling duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van wat er zich tijdens de behandeling voordoet. Gemiddeld zijn er in totaal 2 tot 4 consulten nodig per persoon. Tijdens de behandeling volgen we een vast protocol en meet ik met een zogenaamde “biosensor” uit waar jouw lijf behoefte aan heeft.

Energetisch testen voedselintoleranties | €20,-

Met een biosensor meet ik op een laagdrempelige manier welke voedselintoleranties er zijn. Je ontvangt een schriftelijke samenvatting van alle voedingsmiddelen waar je niet goed op reageert. Testen kan (indien gewenst) ook op afstand, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Bijv. wanneer je tijd wilt besparen of vanwege gezondheidsredenen niet naar mijn studio wil/kan komen; je hoeft namelijk zelf niet beschikbaar te zijn tijdens het testen.
Het testen neemt gemiddeld 15 minuten in beslag.

Energetisch testen verzorgingsproducten | €25,-

Last van huidklachten? Met een biosensor meet ik welke verzorgingsproducten niet goed voor je zijn. Denk aan crèmes, deodorant, make-up, gezichtsreiniging, douchegel, shampoo. Per individueel product kunnen we vervolgens aan de hand van de ingrediëntenlijst testen op welke specifieke stoffen je niet goed reageert. Je ontvangt een schriftelijke samenvatting van alle stoffen waar je niet goed op reageert. Testen kan (indien gewenst) ook op afstand, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Bijv. wanneer je tijd wilt besparen of vanwege gezondheidsredenen niet naar mijn studio wil/kan komen; je hoeft namelijk zelf niet beschikbaar te zijn tijdens het testen.
Het testen neemt gemiddeld 30 minuten in beslag.

Energetisch testen voedingssupplementen | €30,-

Met een biosensor meet ik welke voedingssupplementen jou op dit moment kunnen ondersteunen. Je ontvangt een schriftelijk advies van de supplementen die bij jou passen, incl. optimale dosering en gebruiksduur. Tevens krijg je 20% korting op de aanschaf van supplementen van Vitakruid.
Testen kan (indien gewenst) ook op afstand, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Bijv. wanneer je tijd wilt besparen of vanwege gezondheidsredenen niet naar mijn studio wil/kan komen; je hoeft namelijk zelf niet beschikbaar te zijn tijdens het testen.
Het testen neemt gemiddeld 30 minuten in beslag.

Etherische olie | €25,-

Uit een reeks kaarten met afbeeldingen van bloemen/ planten kies je intuïtief 3 kaarten. Bij elke bloem/plant hoort een specifiek emotioneel thema wat op dat moment voor jou relevant is. Je ontvangt een instructie op welke reflexpunten je de olie mag smeren, maar je kunt de olie uiteraard ook geheel naar eigen inzicht gebruiken en bijv. in een diffuser doen. De olie is een mix van de 3 planten/bloemen die jij hebt uitgekozen en kan jou ondersteuning bieden bij de emoties (en daaruit voortkomende fysieke ongemakken) die je ervaart.

Het flesje met de oliemix (van 10 ml) is inbegrepen in het tarief.
Deze procedure duurt ongeveer 30 minuten en kan (indien gewenst) ook op afstand uitgevoerd worden, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Het flesje wordt dan per brievenbuspost naar je opgestuurd (verzendkosten bedragen €2,50).

N.B.: bovenstaande behandelingen zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere medische trajecten en/of medicijnen, maar werken aanvullend en ondersteunend. Bij ziekte of twijfel over gezondheidsklachten adviseer ik je om altijd een arts te raadplegen!

Contact

Wendy Damen
06-51934857
info@bloomvitality.nl

Adres

Veldbloemstraat 44
6002 CH Weert

KvK: 84104600
Btw-id: NL003920325B25

Behandeling op afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bel, app, mail of vul het contactformulier in.

Stuur een bericht

11 + 1 =