06 519 34 857 info@bloomvitality.nl

Aanbod & Tarieven

Alle behandelingen sluiten aan op jouw specifieke behoefte of hulpvraag. Vermelde tarieven zijn inclusief voorbereiding op onze afspraak, een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste adviezen en antwoorden op tussentijdse vragen. 

It's your time to bloom...

Aanbod & Tarieven

Vitaliteitscoaching

Intake van 1,5 uur en 2 vervolgconsulten van 1 uur: 250 euro
Intake van 1,5 uur en 3 vervolgconsulten van 1 uur: 325 euro
Intake van 1,5 uur en 4 vervolgconsulten van 1 uur: 399 euro
Andere pakketten zijn in overleg mogelijk

Wil jij weer vitaal in het leven staan? Een gezondere leefstijl bereiken of leefstijl-gerelateerde klachten aanpakken? Kies dan voor vitaliteitscoaching, waarbij we aan de hand van 4 zogenaamde leefstijlpijlers aan de slag gaan, namelijk ontspanning & slaap, voeding, beweging en mentale gezondheid.

Verandering van leefstijl of verlichting van leefstijl-gerelateerde klachten kost tijd en blijvend resultaat wordt het beste bereikt in kleine stappen. De meeste mensen die willen werken aan hun vitaliteit of leefstijl-gerelateerde klachten willen aanpakken, hebben niet genoeg aan één consult en om deze redenen bied ik trajecten van meerdere consulten aan. Voorafgaand aan de eerste afspraak vul je een online intake-formulier in. In onze eerste afspraak nemen we dit door, zodat ik een goed beeld krijg van jouw hulpvraag, klachten en leefstijl. Ook testen we of er voedselintoleranties zijn en welke supplementen jou kunnen ondersteunen. Vervolgens ga je aan de slag met de tips & adviezen die ik jou geef, en plannen we een vervolgafspraak in (meestal 4 tot 6 weken later). In deze vervolgafspraak bespreken we hoe het met je gaat, waar je nog last van hebt of wat je lastig vindt, en welke vragen je hebt. Je krijgt weer tips & adviezen om zelf mee aan de slag te gaan en in een volgende afspraak bespreken we wederom hoe het gaat, totdat jij helemaal tevreden bent over jouw leefstijl of verlichting van klachten.

Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden (videobellen via Teams).

Orthomoleculair voedingsadvies

Intake van 1,5 uur en 2 vervolgconsulten van 1 uur: 200 euro
Intake van 1,5 uur en 3 vervolgconsulten van 1 uur: 250 euro
Andere pakketten zijn in overleg mogelijk

Wil jij graag ontdekken welke voeding het beste bij jou past en het meest optimaal is voor jouw gezondheid? Benieuwd welke supplementen je kunt inzetten bij jouw specifieke klachten? In een orthomoleculair consult gaan we uitgebreid in op jouw huidige voedingspatroon en passen we dit (waar nodig) stap voor stap aan, waarbij het doel is om zoveel mogelijk pure, natuurlijke voeding te eten, eventueel aangevuld met supplementen. 

De meeste mensen die hun voedingspatroon willen verbeteren, hebben niet genoeg aan één consult, en verandering van eetgewoonten kost tijd; om deze redenen bied ik pakketten van meerdere consulten aan. De eerste afspraak dient vooral als intake, waarbij het doel is om een goed beeld te vormen van jouw hulpvraag, klachten en voedingspatroon. We testen ook op voedselintoleranties en of je lijf behoefte heeft aan ondersteunende supplementen. Vervolgens ga je aan de slag met de tips & adviezen die ik jou heb gegeven, en plannen we een vervolgafspraak in (meestal 4 tot 6 weken later). In deze vervolgafspraak bespreken we hoe het met je gaat, waar je nog last van hebt of wat je lastig vindt, welke vragen je hebt. Je krijgt weer tips & adviezen om zelf mee aan de slag te gaan en in een volgende afspraak bespreken we wederom hoe het gaat, totdat jij helemaal tevreden bent over jouw voedingspatroon of verlichting van klachten.

Een digitaal consult behoort ook tot de mogelijkheden (videobellen via Teams).

N.B.: het verschil met vitaliteitscoaching is dat we in een dergelijk traject aan de slag gaan met 4 leefstijlpijlers (naast voeding ook ontspanning, beweging, en mindset). Bij een orthomoleculair consult zoomen we hoofdzakelijk in op voeding en ondersteunende supplementen.

Energetisch testen voedselintoleranties: 20 euro

Heb je last van maag- of darmproblemen? Huidklachten? Of ben je gewoon benieuwd of je voedselintoleranties hebt? Met een biosensor meet ik op een laagdrempelige manier op welke voeding je niet goed reageert. Je ontvangt een schriftelijke samenvatting van alle voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden. Testen kan (indien gewenst) ook op afstand, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Dit is een goede optie wanneer je tijd wilt besparen of niet in de buurt van Weert woont; je hoeft namelijk zelf niet beschikbaar te zijn tijdens het testen.
Het testen neemt gemiddeld 15 minuten in beslag.

Energetisch testen verzorgingsproducten: 25 euro

Last van huidklachten? Met een biosensor meet ik welke stoffen uit jouw verzorgingsproducten niet goed voor je zijn. Denk aan crèmes, deodorant, make-up, gezichtsreiniging, douchegel, shampoo. Je neemt alle producten die je getest wilt hebben mee naar mijn studio en vervolgens testen we per individueel product (aan de hand van de ingrediëntenlijst) op welke specifieke stoffen je niet goed reageert. Je ontvangt hiervan een schriftelijke samenvatting. Je mag maximaal 10 producten laten testen, voor elk aanvullend product geldt een toeslag van €2,- per stuk.
Het testen neemt gemiddeld 30 minuten in beslag en kan ook op afstand plaatsvinden. Je mag dan foto’s sturen van jouw verzorgingsproducten.

Energetisch testen voedingssupplementen: 35 euro

Met een biosensor meet ik welke voedingssupplementen jou op dit moment kunnen ondersteunen. Je ontvangt een schriftelijk advies en uitleg van de supplementen die bij jou passen, incl. optimale dosering en gebruiksduur. Indien je medicijnen slikt, controleer ik of er eventueel interacties zijn. Tevens krijg je 20% korting op de aanschaf van supplementen van Vitakruid.
Testen kan (indien gewenst) ook op afstand, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Dit is een goede optie wanneer je tijd wilt besparen of niet in de buurt van Weert woont; je hoeft namelijk zelf niet beschikbaar te zijn tijdens het testen.
Het testen neemt gemiddeld 30 minuten in beslag.

Spreekt het energetisch testen jou niet aan, maar wil je toch graag advies over supplementen? Gebruik je al supplementen en wil je weten of deze (kwalitatief) goed voor je zijn? Een algemeen supplementenadvies is ook mogelijk, waarbij ik rekening houd met jouw specifieke vraag, klachten en/of levensfase. De kosten hiervan bedragen 20 euro en je ontvangt een kortingscode van 10% om te gebruiken op de website van Vitakruid.

Persoonlijke etherische oliemix: 22,50 euro

Uit een reeks kaarten met afbeeldingen van bloemen en planten kies je intuïtief 3 kaarten. Bij elke bloem of plant hoort een specifiek emotioneel thema wat op dat moment voor jou relevant is. De olie die ik voor jou persoonlijk maak, is een mix van de 3 planten of bloemen die jij hebt uitgekozen en kan jou ondersteuning bieden bij de emoties (en daaruit voortkomende fysieke ongemakken) die je ervaart. Je ontvangt een instructie op welke reflexpunten je de olie mag smeren, maar je kunt de olie uiteraard ook geheel naar eigen inzicht gebruiken en bijv. in een diffuser doen. 

Het flesje met de oliemix van 10 ml is inbegrepen in het tarief.
Deze procedure duurt ongeveer 30 minuten en kan (indien gewenst) ook op afstand uitgevoerd worden, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Het flesje wordt dan per brievenbuspost naar je opgestuurd (verzendkosten bedragen €2,50).

In combinatie met een traject vitaliteitscoaching of orthomoleculair voedingsadvies bedragen de kosten voor een persoonlijke etherische oliemix 15 euro.

N.B.: bovenstaande behandelingen zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere medische trajecten en/of medicijnen, maar werken aanvullend en ondersteunend. Bij ziekte of twijfel over gezondheidsklachten adviseer ik je om altijd een arts te raadplegen!

 Alle vermelde tarieven zijn inclusief btw. In het tarief is verder inbegrepen:
– voorbereiding afspraak;
– nazorg: je ontvangt een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste adviezen.
– het beantwoorden van tussentijdse vragen.

Tarief is excl. kosten van eventuele ondersteunende middelen, zoals supplementen, etherische oliën (tenzij anders vermeld). Je kunt contant betalen of via een betaalverzoek. Indien noodzakelijk kan ook een factuur opgemaakt worden.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk! Dit gratis gesprek van ongeveer 15 minuten kan zowel fysiek als online plaatsvinden, of telefonisch.

Ik ben ook als vitaliteitscoach in te zetten bij bedrijven, bijv. voor presentaties/ workshops of individuele coaching. Tarieven en inhoud programma in overleg.

Contact

Wendy Damen
06-51934857
info@bloomvitality.nl

Adres

Veldbloemstraat 44
6002 CH Weert

KvK: 84104600
Btw-id: NL003920325B25

Behandeling op afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bel, app, mail of vul het contactformulier in.

Stuur een bericht

11 + 1 =