06 519 34 857 info@bloomvitality.nl

Aanbod & Tarieven

Alle behandelingen sluiten aan op jouw specifieke behoefte of hulpvraag. Vermelde tarieven zijn inclusief voorbereiding op onze afspraak, een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste adviezen en antwoorden op tussentijdse vragen. 

Aanbod & Tarieven

Vitaliteitscoaching – It’s your time to bloom!

In 5 maanden tijd ga ik je helpen om weer vitaal in het leven te staan: meer energie, minder klachten en een beter humeur!

Herken jij dit?

– Je hebt last van meerdere vage of onverklaarde klachten, zoals vermoeidheid, gebrek aan energie, maag- en darmproblemen, huidklachten, overgewicht;

– Je hebt regelmatig energiedips en komt de dag eigenlijk niet door zonder koffie, suikers, vele eetmomenten. Je zou het liefst halverwege de dag je bed inkruipen, omdat je zo moe bent.

– Jouw darmen zijn vaak van streek: opgeblazen buik, buikpijn, diarree, obstipatie…je weet niet zo goed hoe dit komt en het stoort je in je dagelijkse bezigheden;

– Je hebt bijna de hele dag stilgezeten en ’s avonds plof je weer op de bank, geen puf om nog te sporten, huishoudelijke klusjes te doen of iets anders te ondernemen. Als je partner of kinderen iets aan je vragen, reageer je geïrriteerd en wil je liever met rust gelaten worden.

– Je wilt graag aan een gezondere leefstijl werken om (ergere) klachten vóór te zijn en vitaal ouder te worden!

Hoe zou het voor je zijn als…

– je weer (grotendeels) klachtenvrij door het leven kunt en jouw favoriete kleding weer past of zelfs te ruim is (let’s go shopping!)?

– je ’s morgens fris en helder uit bed stapt, je de hele dag voldoende energie hebt en ’s avonds voldaan je dag afsluit;

– jouw darmen weer normaal functioneren en je een goede stoelgang hebt;

– je zelfs na een hele dag of week werken nog genoeg energie over hebt om te gaan sporten of iets leuks te ondernemen met je partner of kinderen?

– je op latere leeftijd fitter bent dan in je jongere jaren?

Stop met uitstellen en zelf proberen! Kies voor vitaliteitscoaching, waarbij we aan de hand van 4 zogenaamde leefstijlpijlers aan de slag gaan, namelijk ontspanning & slaap, voeding & supplementen, beweging en mentale gezondheid. In ca. 5 maanden ga ik je helpen om gezonder te eten, meer te bewegen, dieper te ontspannen en een krachtigere mindset te bereiken. Zodat jij weer vitaal en fit in het leven staat, met als resultaat:

✔ Betere stemming

✔ Meer energie

✔ Minder moeheid en futloosheid, dieper slapen

✔ Gezond en stabiel gewicht

✔ Minder maag- en darmklachten en een betere stoelgang

Verandering van leefstijl oftewel het aanleren van nieuwe gewoontes kost tijd en blijvend resultaat wordt het beste bereikt in kleine stappen. Geduld en doorzettingsvermogen zijn essentieel als je jouw vitaliteit wilt verbeteren of van jouw klachten wilt afkomen, er is geen quick fix! Om deze redenen bied ik geen eenmalige consulten aan. Voorafgaand aan de eerste afspraak vul je een online intake-formulier in. In onze eerste afspraak nemen we dit door, zodat ik een goed beeld krijg van jouw hulpvraag, klachten en leefstijl. Vervolgens ga je aan de slag met de tips, adviezen en oefeningen die ik jou geef, en plannen we een vervolgafspraak in (meestal 4 tot 6 weken later). In deze vervolgafspraak bespreken we hoe het met je gaat, waar je nog last van hebt of wat je lastig vindt, en welke vragen je hebt. Je krijgt weer “huiswerk” om mee aan de slag te gaan en in de volgende afspraak bespreken we wederom hoe het gaat, totdat jij helemaal tevreden bent over jouw leefstijl of verlichting van klachten. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden (video bellen via Teams).

Jouw investering: 450 euro (of 5 maandelijkse termijnen van 100 euro)

En dit krijg je allemaal:

– 1 intake van 1,5 tot 2 uur en 4 vervolgconsulten van 1 uur in mijn praktijk in Weert of online via Teams. Zijn je klachten na deze 5 afspraken nog niet helemaal verholpen of wil je zo af en toe nog eens langskomen om jouw vitaliteit te onderhouden of nog verder te versterken? Dan betaal je 70 euro per vervolgconsult van 1 uur.
– indien gewenst testen we (met een biosensor) of er voedselintoleranties zijn en of je lijf behoefte heeft aan ondersteunde supplementen. Spreekt het energetisch testen jou niet aan? Dan ontvang je een algemeen suppletie-advies, gebaseerd op jouw levensfase en eventuele klachten.
– na elk consult ontvang je een schriftelijke samenvatting van hetgeen we besproken hebben en de tips waar je mee aan de slag mag gaan.
– ik beantwoord graag al jouw tussentijdse vragen (via mail, whatsapp of telefonisch).
– minimaal 10% korting bij aanschaf van de supplementen van Vitakruid (bij bestellingen vanaf 80 euro ontvang je 20% korting). Kies je voor supplementen van RINGANA, dan ontvang je 20 euro korting op je eerste bestelling.
– een persoonlijke etherische oliemix, die ik geheel op maat voor jou maak, als bedankje voor jouw vertrouwen in mij. Je kunt deze oliemix gebruiken in een diffuser of therapeutisch inzetten volgens de instructie die je van mij ontvangt.
– optioneel: bloedonderzoek en/of ontlastingsonderzoek: hier zijn extra kosten aan verbonden.

Meteen starten? Neem contact op via de gegevens onder aan deze pagina of plan een vrijblijvend mini-consult in mijn online agenda via onderstaande button:

Lekker in je vel – pak je huidklachten aan!

In 3 maanden tijd ga ik je helpen om jouw huidgezondheid van binnen en buiten te verbeteren: een stralende huid, gezonde darmen en een beter humeur!

Herken jij dit?

– Je hebt last van onverklaarde huidklachten, zoals roodheid, droge huid, jeuk, huiduitslag, ontstekingen;

– Je bent bij een of meerdere arts(en) geweest voor jouw huidklachten, maar er is geen concrete diagnose uitgekomen;

– Je hebt al vele crèmes en andere hulpmiddelen geprobeerd, maar het lijkt allemaal niet (voor langere tijd) te werken;

– Je weet vaak niet welke kleding je moet aantrekken, omdat alles irriteert en niet lekker zit; daarom ga je ook niet graag de deur uit, thuis kun je dragen wat je wilt.

– Je durft de deur niet uit zonder make-up, omdat je je schaamt voor hoe je huid er uitziet.

Hoe zou het voor je zijn als…

– je weer (grotendeels) klachtenvrij door het leven kunt?

– jouw huid weer straalt van gezondheid en je allemaal complimentjes krijgt? 

– je weet welke verzorgingsproducten het beste voor jouw huid werken?

– je weet welke voedingsstoffen je beter wel of juist niet kunt eten om jouw huid gezond te houden?

– je met een goed humeur en vol zelfvertrouwen (zonder make-up) de deur uit kan gaan?

Kies dan voor mijn “Lekker in je vel” traject! Aan de hand van 4 zogenaamde leefstijlpijlers gaan we aan de slag, namelijk voeding & supplementen, ontspanning & slaap, beweging en mentale gezondheid. De nadruk zal liggen op voeding & supplementen (een gezondere huid van binnenuit), maar we nemen ook jouw huidverzorging van de buitenkant mee. Huidproblemen hebben vaak hun oorsprong in de darmen, vandaar dat we uitgebreid aandacht zullen besteden aan jouw darmgezondheid. Jouw huid weerspiegelt je gezondheid! In ca. 3 maanden gaan we jouw huidgezondheid zowel van binnenuit als aan de buitenkant verbeteren, met als resultaat:

✔ Minder droge, rode of schilferige plekjes, minder jeuk en irritatie

✔ Minder snelle huidveroudering

✔ Verbeterde darmgezondheid

✔ Complimentjes over je mooie huid

✔ Meer zelfvertrouwen en een beter humeur

Voorafgaand aan de eerste afspraak vul je een online intake-formulier in. In onze eerste afspraak nemen we dit door, zodat ik een goed beeld krijg van jouw hulpvraag, klachten en leefstijl. Vervolgens ga je aan de slag met de tips & adviezen die ik jou geef, en plannen we een vervolgafspraak in (meestal 4 tot 6 weken later). In deze vervolgafspraak bespreken we hoe het met je gaat, waar je nog last van hebt of wat je lastig vindt, en welke vragen je hebt. Je krijgt weer tips & adviezen om mee aan de slag te gaan en in een volgende afspraak bespreken we wederom hoe het gaat, totdat jij helemaal tevreden bent over jouw huid en verlichting van jouw klachten. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden (video bellen via Teams).

Jouw investering: 275 euro (of 3 maandelijkse termijnen van 100 euro)

Dit krijg je allemaal in het “Lekker in je vel” traject:

– 1 intake van 1,5 tot 2 uur en 2 vervolgconsulten van 1 uur in mijn praktijk in Weert of online via Teams. Zijn je klachten na deze 3 afspraken nog niet helemaal verholpen of wil je zo af en toe nog eens langskomen om jouw huidgezondheid te onderhouden of nog verder te verbeteren? Dan betaal je 70 euro per vervolgconsult van 1 uur.
– we testen met een biosensor of er voedselintoleranties zijn en of je lijf behoefte heeft aan ondersteunde supplementen. Ook mag je jouw huidverzorgingsproducten en make-up meenemen en gaan we testen of daar ingrediënten inzitten waar jij niet goed op reageert.
– na elk consult ontvang je een schriftelijke samenvatting van hetgeen we besproken hebben en de tips waar je mee aan de slag mag gaan.
– ik beantwoord graag al jouw tussentijdse vragen (via mail, whatsapp of telefonisch).
– minimaal 10% korting bij aanschaf van de supplementen van Vitakruid (bij bestellingen vanaf €80,- ontvang je 20% korting).
– ik geef je informatie over de 100% natuurlijke, verse skincare en supplementen van RINGANA en je ontvangt leuke kortingen op jouw bestellingen. En je krijgt een of meerdere product(en) van mij cadeau om eens uit te proberen.
– een persoonlijke etherische oliemix, die ik geheel op maat voor jou maak, als bedankje voor jouw vertrouwen in mij. Je kunt deze gebruiken in een diffuser of therapeutisch inzetten volgens de instructie die je van mij ontvangt.
– optioneel: bloedonderzoek en/of ontlastingsonderzoek: hier zijn extra kosten aan verbonden.

Meteen starten? Neem contact op via de gegevens onder aan deze pagina of plan een vrijblijvend mini-consult in mijn online agenda via onderstaande button:

Energetisch testen voedselintoleranties: 20 euro

Heb je last van maag- of darmproblemen? Huidklachten? Of ben je gewoon benieuwd of je voedselintoleranties hebt? Met een biosensor meet ik op een laagdrempelige manier op welke voeding je niet goed reageert. Je ontvangt een schriftelijke samenvatting van alle voedingsmiddelen die je beter (tijdelijk) kunt vermijden. Testen kan ook op afstand, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Dit is een goede optie wanneer je tijd wilt besparen of niet in de buurt van Weert woont; je hoeft namelijk zelf niet beschikbaar te zijn tijdens het testen.
Het testen neemt gemiddeld 15 minuten in beslag.

Energetisch testen cosmetica: 25 euro

Last van huidklachten? Met een biosensor meet ik welke stoffen uit jouw verzorgingsproducten niet goed voor je zijn. Denk aan crèmes, deodorant, make-up, gezichtsreiniging, douchegel, shampoo. Je neemt alle producten die je getest wilt hebben mee naar mijn studio en vervolgens testen we per individueel product (aan de hand van de ingrediëntenlijst) op welke specifieke stoffen je niet goed reageert. Je ontvangt hiervan een schriftelijke samenvatting. Je mag maximaal 10 producten laten testen, voor elk aanvullend product geldt een toeslag van €2,- per stuk.
Het testen neemt gemiddeld 30 minuten in beslag en kan ook op afstand plaatsvinden. Je mag dan foto’s sturen van jouw verzorgingsproducten.

Energetisch testen voedingssupplementen: 35 euro

Met een biosensor meet ik welke voedingssupplementen jou op dit moment kunnen ondersteunen. Je ontvangt een schriftelijk advies en uitleg van de supplementen die bij jou passen, incl. optimale dosering en gebruiksduur. Indien je medicijnen slikt, controleer ik of er eventueel interacties zijn. Tevens krijg je korting op de aanschaf van supplementen van Vitakruid.
Testen kan ook op afstand, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Dit is een goede optie wanneer je tijd wilt besparen of niet in de buurt van Weert woont; je hoeft namelijk zelf niet beschikbaar te zijn tijdens het testen.
Het testen neemt gemiddeld 30 minuten in beslag.

Spreekt het energetisch testen jou niet aan, maar wil je toch graag advies over supplementen? Gebruik je al supplementen en wil je weten of deze (kwalitatief) goed voor je zijn? Een algemeen supplementenadvies is ook mogelijk, waarbij ik rekening houd met jouw specifieke vraag, klachten en/of levensfase. De kosten hiervan bedragen 20 euro en je ontvangt een kortingscode van 10% om te gebruiken op de website van Vitakruid.

Persoonlijke etherische oliemix: 22,50 euro

Uit een reeks kaarten met afbeeldingen van bloemen en planten kies je intuïtief 3 kaarten. Bij elke bloem of plant hoort een specifiek emotioneel thema wat op dat moment voor jou relevant is. De olie die ik voor jou persoonlijk maak, is een mix van de 3 planten of bloemen die jij hebt uitgekozen en kan jou ondersteuning bieden bij de emoties (en daaruit voortkomende fysieke ongemakken) die je ervaart. Je ontvangt een instructie op welke reflexpunten je de olie mag smeren, maar je kunt de olie uiteraard ook geheel naar eigen inzicht gebruiken en bijv. in een diffuser doen. 

Het flesje met de oliemix van 10 ml is inbegrepen in het tarief.
Deze procedure duurt ongeveer 30 minuten en kan (indien gewenst) ook op afstand uitgevoerd worden, een fysieke afspraak is niet noodzakelijk. Het flesje wordt dan per brievenbuspost naar je opgestuurd (verzendkosten bedragen €2,50).

N.B.: bovenstaande behandelingen zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere medische trajecten en/of medicijnen. Bij ziekte of twijfel over gezondheidsklachten adviseer ik je om altijd een arts te raadplegen!

 Alle vermelde tarieven zijn inclusief btw. 

Je kunt contant betalen of via een betaalverzoek. Indien noodzakelijk kan ook een factuur opgemaakt worden.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk! Dit gratis gesprek van ongeveer 30 minuten kan zowel fysiek als online plaatsvinden, of telefonisch.

Ik ben ook als vitaliteitscoach in te zetten bij bedrijven, bijv. voor presentaties/ workshops of individuele coaching. Tarieven en inhoud programma in overleg.

Contact

Wendy Damen
06-51934857
info@bloomvitality.nl

Adres

Veldbloemstraat 44
6002 CH Weert

KvK: 84104600
Btw-id: NL003920325B25

Behandeling op afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bel, app, mail of vul het contactformulier in.

Stuur een bericht

7 + 6 =